image

ONDERSTEUNING BIJ HET WONEN

Aanvraag

Het is de bedoeling dat je een Persoonsvolgend Budget zou verkrijgen van het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH) alvorens je ondersteuning kan inkopen bij onze dienst.Klik voor de website van het VAPH op “informatie” en dan op “links”

Wij willen jou ook ondersteunen op weg naar een Persoonsvolgend Budget.

 

Je kan op voorhand zeker eens langskomen voor meer informatie over onze dienst, of een afspraak maken bij jou thuis. We horen graag van jou waar jij hulp bij zou willen krijgen en wat onze dienst voor jou kan betekenen.

 

Als je beslist om bij ons ondersteuning te kopen, dan maken we samen een begeleidingsovereenkomst op waarin staat welke hulp je zou willen en hoeveel keer.

Kostprijs

Bij onze dienst kan je zorg/ondersteuning inkopen met je Persoonsvolgend Budget, ter beschikking gesteld vanuit het VAPH (Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap).

 

Je kan dit via een voucher- of cashsysteem doen.

 

Bij vouchers regelt het VAPH de betaling van je ondersteuning rechtstreeks met onze dienst.

 

Bij cash-geld moet je zelf een aparte rekening openen waarop het VAPH je Persoonsvolgend Budget kan storten. Dan zal je zelf, of met hulp van een bijstandsorganisatie, de uitgaven moeten bewijzen aan het VAPH van je ingekochte ondersteuning.

 

Voor meer informatie kan je ons steeds contacteren. Wij zijn steeds bereid om mee te zoeken naar de ondersteuning die het beste bij jou past.

image